Nick toi viime Brysselin reissulta Viltsulle Tintinin koira, joka meillä ristitiin hollanninkielisesti "Bobby". Eläimiä opetellessa minä tietysti sanon koiran kohdalla "hau hau" - Nick puolestaan "vuf vuf". Villen kaksikielisyys tuli tässä sitten esille ensimmäisen kerran, kun tajusin että hän jutteli Bobbylle "haf haf"..

Synttäreiden krapulana tuli kuumetta ja vatsatautia, ilman mitään oireita flunssasta. Pitää kai hieman nyt vähentää tuota lehmänmaidon määrää ja katsoa onko sillä mitään vaikutusta. Unikoulu on kuitenkin tuottanut jälleen tulosta, ja viime yönä Ville nukkui omassa sängyssään ilman äännähdystäkään klo 21-6.15! Toivottavasti perjantain lento ja 8 tunnin aikaero eivät sotke öitä taas ihan totaalisesti.

Matka lähestyy, kolme yötä vielä. Nyt on ruvennut hieman jännittämään ja hermostuttamaan, että otammeko oikeita tavaroita ja vaatteita mukaan, ja miten koti pärjää kolme kuukautta ilman asukkaita. Aamun yllätys oli keittiön muurahaisvaltakunta, jonka siivosimme heti pois ja iskimme myrkyt ulko-oven reunaan. Toivottavasti kotimme ei saa heistä uusia asukkaita - olisihan se aika järkytys tulla elokuussa kotiin ja nähdä jumalaton muurahaiskeko keskellä keittiötä. Sauna on pesty, viherkasvit heitetty roskiin. Hyvä tästä tulee, ja kesästä taatusti ikimuistoinen.