846225.jpg
Villen viimeiset puistoleikit Amerikassa
Ville's last play hours in America

Enää yksi yö, ja sitten kotiin! Hieman haikealtahan tämä nyt tuntuu kun laukut alkaa olla viimeistä pakkausta varten valmiit, kesäkoti jotenkuten siivottu ja Villenkin viimeiset puistoleikit Amerikassa tehty. Tänään on Nickin viimeinen työpäivä, ja me Viltsun kanssa varmaankin käydään jossain lounaalla ja viimeistellään asioita lähtökuntoon.

Eilen illalla iski vielä ihan kauhea ukonilma. Ja lähelle iskikin, ihan kirjaimellisesti. Naapuritalon (75 metriä meiltä) pihaan kaarsi isolla ulinalla paloauto - salama taisi iskeä sinne suoraan. Ensin luulin että joltain on jäänyt ilotulituksia käyttämättä heinäkuun alusta, mutta kun näimme salamaniskujakin suoraan takapihallamme, niin hieman alkoi kauhistuttaa. Onneksi Ville oli eilen niin väsynyt ettei häntä tuntunut häiritsevän ..hmm.. pieni ukonilma. Nukkui ruususen unta kai, ja hyvä näin.

The summer in America is definitely getting into its end. Still one more night. The bags are almost packed and the house cleaned. The plane tomorrow leaves at six in the evening, and we'll be in Helsinki late afternoon on Saturday (local time) -- is everything works as planned.