Remontti todellakin edistyi askeleen verran taas eilen. Enää yksi lauantai maalausta, ja voimme siirtyä huoneista eteiseen ja porraskäytävään. Siinä onkin työtä vielä ihan tarpeeksi, ja tekisi mieli autotallissakin tehdä uusia hyllyjä jne. Anyway, yksi kerros maalia vielä ikkunareunoihin, ja uudet verhot voivat tulla. Tältä näyttää olohuoneemme ikkunasta nyt ulos:

Hieman avaraa, eikö vaan !? Ulkopuolelta ei näe sisällä yhtä hyvin, onneksi, sillä ikkunoissa on erikoinen heijastus. Mutta kyllähän nuo ikkunat verhoja kaipaa..

Nickin maalatessa minun hommani oli pitää lapset tieltä pois. Se onnistui yllättävänkin hyvin, kun Mia nukkui koko päivän melkein ja ehdin siis viihdyttää Villeä duplojen ja autojen kanssa. Reippaina hoidimme myös puutarhamme taas nautittavaan kuntoon, eli leikkasimme nurmikon, revimme voikukat pois ja leikkasimme aidan niin etteivät kasvit roiku naapurien puolella. Tunti meni. Eli meillä on pieni sisäpihapuutarha:

Puutarhamme Villen huoneen ikkunasta kuvattuna.

Pähkimme eilen vielä porraskäytävän kohtaloa. Ne olisi joko hiottava ja maalattava uudelleen, tai sitten matotettava, tai kokonaan uusittava. Ja eteiseen olisi suunniteltava säilytyssysteemit vaatteille; portaiden alla on jo kenkäkaappi. Ja kohtahan meillä tarvitaan portteja portaisiin.

Ville yllätti vielä illalla uudella projektilla. Hänen mielestään Mia voi saada hänen huoneen kokonaan, ja hän voi muuttaa alakerran vierashuoneeseen. Ja tämä ehdotus tuli pojan suusta ihan itsestään, yhtään ei olla johdateltu tuohon suuntaan! En tiedä, koskakohan hänet uskaltaisi päästää nukkumaan kaksi kerrosta alemmas kuin me muut ? Nyt en ainakaan vielä lämmennyt ajatukselle - mutta ehkä joku päivä.