Perjantain kunniaksi kaksi marjaani samanlaisissa paidoissa eilen illalla etupihan portaikoilla:

663000.jpg
Marjat, otos 1

663001.jpg
Marjat, otos 2

Se on taas todellakin taas perjantai. Viikko meni hujauksessa. Viikonloppuna tiedossa on grillilounas uima-altaalla (naapuruston kesäjuhlat siis) sekä "Blues on the fox"-konsertti jossain päin Auroraa. Eräs tunnettu blueskitaristi tulee esiintymään, ja Nick haluaa ehdottomasti nähdä hänet. Kyseinen soitto alkaa lauantaina vasta iltamyöhään joten me jäädään Villen kanssa pitämään kesäkotiamme pystyssä.

Ollaan muutamana aamuna heitetty Nick aamulla Fermilabiin ja täten saatu auto käyttöön päiväksi. Ruokakauppaan pidemmälle ei tosin olla lähdetty, kun en edelleenkään ole mikään shoppailuhirmu - ja Viltsu sitä vielä vähemmän. Kesän lopulla pitää ryhdistäytyä tässäkin asiassa ja hankkia pojalle kunnolla tarhavaatteita ja itselle jotakin päällepantavaa ystäväni Heidin häihin. Ehkä serkku-Anu auttaa tässä projektissa elokuussa ?! Anu on tulossa meillepäin kyläilemään muutamaksi viikoksi, tosi mukavaa niin meilläkin on Villekin kanssa muutakin juttuseuraa kuin vain toisemme. Tervetuloa.

Yhteen uuteen asiaan olen jäänyt täällä hieman koukkuun; Sudokuihin. Nuo numeroristikothan tulivat muotiin Suomessa jo muutama vuosi sitten mutta silloin en jaksanut niistä kiinnostua. Nyt telkkarin ja kirjojen puuttuessa ostin muutaman lehden - ensimmäinen aloittelijoille tarkoitettu meni melkein suoraan Villen leikkeihin, se oli ihan liian helppoa tavaraa. Luulen kyllä että Jenkkien helppo on leikkikoulutasoa verrattuna Suomen helppoon.. Eilenkin piti ottaa päikkärit pojan kanssa samaan aikaan mutta jämähdin sohvalle ratkomaan yhtä ristikkoa jota en vain voinut jättää kesken käsistä. Siinä meni se iltapäivä.