Päivät menevät nopeasti, yöt puolestaan hitaasti.. ihan suhteellisen paljon olemme kaikki kuitenkin saaneet nukuttua, tosin kuka mihinkin aikaan päivästä/yöstä. Nick on vielä tämän viikon isyyslomalla, ensi viikolla sitten koetellaan äitin hermoja, sillä jään kotiin kahden lapsen kanssa. Ja Ville normaalin 4v. tavoin kyllä tarvitsee kyllä ihan erilaista aktiviteettia kuin 2 viikkoa sitten synnyttänyt äiti ja pieni vauva. Viikon päästä alkaakin Villen koulu taas, ja pääsemme erilaiseen rytmiin koko perhe. Huomaa kyllä ihan selvästi, että poika kaipaa jo kavereitaan ja aktiviteetteja, ja siis muutakin kuin vauvan vaipanvaihtoa.

Tyttö on puolestaan jo muuttunut valtavasti, kahdessa viikossa tapahtuu paljon! Tänään tuli postissa hänen viralliset belgialaiset paperit, ja nyt pitäisi joskus vielä raahautua koko perhe Brysselin suurlähetystöön antamaan isyyslausunto sekä hakemaan Mialle myös suomalainen henkilötunnus. Vaan eipä tuolla mikään kiire ole, kun kansalaisuudet on jo rekisteröity Belgian viranomaisten puolesta. Seuraava paperiprojekti on sitten passin hakeminen Mialle, mutta siihen tarvitaan ensin passikuva - Villen passikuva otettiin aikoinaan jossain 5vk kohdalla, ja sillä kuvalla matkustetaan edelleen. Odotamme siis muutaman viikon vielä Miankin kanssa. Suomeen meidän on tarkoitus tulla vasta heinäkuun lopussa, joten kaikki on vielä hyvin aikataulussa matkustusdokumenttien suhteen.

Pojat putsasivat tällä viikolla puutarhan (mikä ei todellakaan ole liian iso..) ja etupihan, ja kaasugrilli on toimintavalmiudessa. Kevät on täällä jo pitkällä, auringossa on tosi lämmin jo, mutta joinain päivinä kylmä tuuli mereltä ja/tai sateet tuovat kyllä selkeän takapakin kesän tulolle. Hankimme aurinkovarjon, joten toivottavasti pääsen piakkoin tytön kanssa tuohon takapihalle nauttimaan lämpimistä säistä.

Ville puutarhan putsaushommissa.