Ville melkein kävelee. Ensimmäiset askeleet on kuitenkin otettu eilen iltapäivällä. Ei se ihan tyylipuhdas vasen-oikea-vasen ollut - mutta melkein. Konttaamaanhan Ville lähti silloin kun oltiin juuri muutettu Vantaalle, Veksa oli remontoimassa ja kaikkialla lojui maalipurkkeja, suteja ja muuta remonttitarviketta. Oli kai tarpeeksi stimulaatiota lähteä liikkeelle ;) Käsi oli ainakin sen kolme kertaa maalipurkissa, vasara suussa ja tapettiliisterit naamalla. No, ei kai kunnon kävelyynkään enää kauaa mene, Amerikan tuliaisena tuodaan varmaan kesän lopulla taapertava vintiö sinne Suomeen.

Tämän viikon paras leikkipaikka on kuitenkin keittiö. Siellä alakaapit ovat isoja ja kaapinovet saa helposti auki joten Ville löytyy tämän tästä istumassa joko ison paistinpannun päältä, jyrsimässä sipuleita tai tonkimassa roskista. Plääh. Eilen ja tänään täällä on ollut kunnon ukkoskuuroja joten uima-allas ja ulkoleikit ovat jääneet vähemmälle. Iltapäivällä päiväunien jälkeen lähdemme kuitenkin lähimmälle ostoskeskukselle jäätelölle; pitäähän sitä nyt askelia juhlistaa (sanoo ylpeä äiti)!

673749.jpg
Ville keittiöleikeissä

-- Ville has taken his first half steps yesterday! I cannot say they were making a perfect left-right-left combination, but however, this proud mother calls them first steps ;)