Teräsbetoni soitti siis itsensä Eurovisionin finaaliin. Belgian ehdokas lauloi itsekeksimällään fantasiakielellä operetin tyylisesti - ja tippui jatkosta. Mielenkiintoista nähdä miten paljasrintaisille Suomen pitkätukille käy lauantaina. Anoppi ehti jo kommentoimaan, että juuri kun niistä hirviöistä on päästy, niin seuraavat kummajaiset Suomesta ovat lavalla ;)

En ole koskaan ollut mikään erityinen Euroviisu-fani. Viisut tuli aina kymmenen jälkeen, enkä lapsena ja nuorena yksinkertaisesti jaksanut valvoa niin pitkään. Lordin voitto tuli tosin nähtyä livenä. "Tuu nyt katsoon, te hullut voitatte" - niin Nick herätti yöllä kun pisteidenlasku oli alkanut. Jotkut ystävistäni
menivät Senaatintorille katsomaan voitonjuhlia viikko kisojen jälkeen. Sen illan mäkin muistan.. Makasin Kätilöopiston huoneessa ihanassa vihreässä yöpaidassa ja olin juuri lähettänyt miehelle tekstarin ettei tänä yönä vielä jouduta tosihommiin. Toisin kävi. Lapsivedet meni just sillä hetkellä kun torillinen ihmisiä lauloi hulluna Hard Rock hallelujaa. Mies tuli kymmenen minuutin päästä, katsoi mua, katsoi Lordia, ja totesi aika lakonisesti: "Eiköhän laiteta toi töösä kiinni". Ville syntyi sitten aamuyöllä ennen neljää.

Viikonloppuna jännätään siis viisuja ja samalla valmistaudutaan pojan 2v. synttäreihin. Jännittävää.

ps. Uusi pomokin juuri meilaili ja toivotteli tervetuloa; maanantaina toinen kesäkuuta kello yhdeksältä pyydettiin olemaan paikalla. Tästä se alkaa, ihan kohta, uusi arki työläisenäkin.