Blogin kirjoitus loppui kuin seinään elokuussa, Floridan kesälomakuvien jälkeen. Moni on kommentoinut, ja kysellyt mistä moinen. Se on monen syyn summa; syksy ja talvi ovat olleet superkiireisiä. Tässä kuitenkin muutama kuva menneiltä kuukausilta.

 1 - Elokuussa 2009, viikko Floridan loman jälkeen, saimme vieraita Suomesta. Belgiassa kesälämpötila oli jotakuinkin kolmekymmentä astetta, ja me leikimme turistia Antwerpenissä pojan sekä vanhempieni kanssa. Harvoin tulee otettua kamera mukaan kaupunkireissulla. Antwerpen on kuitenkin kaunis vanha satamakaupunki, jossa on paljon kapeita, korkeita, vanhoja taloja.

2 - Marraskuun ensimmäisellä viikolla lensin Villen kanssa Suomeen viikon lomalle. Kuten kuvastakin näkyy, pääsimme vielä lehtihommiin lumisateen keskelle. Muuten tuo loma menikin hieman penkin alle, sillä sairastin itse koko viikon, ja olin töistä pois kokonaiset kolme viikkoa kyseisen korvatulehduskierteen ja flunssan takia.

 

3- Samaan aikaan (siis marraskuun ekalla viikolla) kotona Belgiassa tyhjennettiin uuden kotimme toinen kerros kokonaan. Keskikerroksen remontti alkoi, ja meiltä siis tippui alta sekä keittiö, suihkuhuone, olohuone että toimisto/vierashuone. Minä sairastin siis samaan aikaan makuuhuoneessa kun remonttimiehet iskivät sisäseiniä matalaksi. Keittiön tilalla oli alakerran mikro ja autotallin pieni lavuaari..

 

4 - ... Ja kun tähän lisää vielä Villen vesirokon, niin marraskuusta ei juuri positiivista muistikuvaa ole. Hyvä kun selvittiin.

5 - Jouluksi saimme keittiön "valmiiksi" ja pääsimme takaisin keskikerrokseen. Suomeen emme tänä vuonna lentäneet vaan vietimme pyhät rauhallisesti uudesta kodista nauttien. Joulukuusikin tuli laitettua. Pojat olivat hakeneet ilmaiseksi Ikean parkkipaikalta kuusen, ja ihan hyvähän siiitä tuli!

6 - Ja tältä näyttää uusittu keittiömme ja toimistohuone. Keskikerros sai uuden parketin, ja kaikki sisäovet otettiin pois. Remontti ei todellisuudessa loppunut joulukuuhun, vaan jatkui helmikuun 2010 loppuun asti. Uusimme myös kotimme isot ikkunat sekä ulko-oven ja autotallin oven.

Ja syksyn ja talven viimeinen uutinen (ja suurin syy blogittomuuteen ja väsymykseen) on varmaankin se, että olen aloittanut viikko sitten äitiysloman, ja Ville on saamassa pikkusisaruksen muutaman viikon päästä. Joten aivan erilaisia kuvia ja uutisia tulossa piakkoin ;)