Kuuden päivän loma Belgiassa anoppilassa oli ja meni. Ja todentotta, ilmat olivat kesäiset, aurinkoa ja melkein kolmisenkymmentä astetta lämmintä. Ensin olikin mentävä kaupoille ostamaan Villelle kesähousuja ja -paitoja. Lennotkin Brysseliin ja takaisin menivät oikein hyvin, vaikka alunperin niistä hieman stressasinkin. Hieman sekavin mielin palailimme Suomeen eilen - keväisenä ja aurinkoisena lomamaana tuo Belgia tuntui nyt varsin mukavalta paikalta.. Ja tietysti se aina harmittaa lähdön hetkellä, että Ville sekä belgian isovanhemmat eivät taas näe toisiaan moneen kuukauteen. Kahden kulttuurin perheessä tämä on aina se toinen kolikon puoli.

Villen viikon kohokohta oli oman ja opan puutarhassa seikkailu. Suvun kävelyvaunu oli ehdottomasti paras lelu, ja pojan vauhti jo aika kova.

563196.jpg
Ville oman ja opan puutarhassa

Amerikan lentoliputkin olivat saapuneet. Hassua nähdä vielä vanhanaikaisia lentolippuja, USA:han kun ei kelpaa e-liput laisinkaan.Seuraavien kolmen viikon aikana pitäisi laittaa siis talo ja tavarat lähtökuntoon. Hui kauhea kuinka aika meneekään nopeasti!