Kävin Mian ja ystäni, sekä hänen tyttärensä, kanssa tänään merimieskirkolla naistensaunalla. Viime saunasta onkin jo muutama kuukausi - tammikuussa koekäytimme toisen suomalaisflaamilaisperheen juuri rakennettua puusaunaa. Sauna maistui, ja saimme vielä seuraakin Ghentistä asti. Miakin oli reipas saunoja, eli nukkui koko pari tuntia nätisti autotuolissa, ja antoi äidin sekä saunoa että nauttia yhden siiderinkin. Toisen siiderin ostin Nickille tuliaiseksi, ja Ville sai Trip-mehun. Kirkollakin kassan takana seissyt mies totesi, että näin ruuhkaista ei ole naistensaunassa ollut aikoihin.. Oli siis mukavaa, pitäisi vain lähteä useammin. 

Pojat ovat sillä välin laittaneet rahoja tuulemaan. Nick rykäisi aamulla ja lähti verho-ostoksille. Siis oikeasti, meidän perheen uudet verhot on valinnut mies! Laskosverhot saapuvat viikko ennen juhannusta, joten tämä on positiivinen potku maalata loputkin ikkunapuitteet remontin jäljiltä. Kuulemma huomenna aukeaa taas maalipönttö. Toinen isompi ostos on uusi espressokone. Nick oli saanut liikkeessä seisseen version hyvään hintaan, ja koska olemme tässä viime viikot arponeet milloin vanha Rowenta menee lopullisesti rikki, niin uusi kone tulee todelliseen tarpeeseen.  Pitää vaan maanantaina kaupassa muistaa ostaa papuja jauhetun kahvin sijasta.

Mia nukkuu yönsä jo tosi nätisti. Viime yönä mentiin nukkumaan kymmenen jälkeen, syötiin kerran kolmelta, ja herättiin kuuden maissa. Itsekin saan siis tarpeeksi unta, eikä päiväunitervetta ole enää juurikaan ollut. Ville näki mummin ja vaarin piilotetun synttärilahjan vahingossa, ja sen jälkeen on meidän pojalla ollut muurahaisia housuissa. 12 päivää pitäisi vielä jaksaa. Lahja on nyt siirretty talon korkeimman kaapin päälle, ja toivottavasti pysyy siellä vielä vähän aikaa :)