Auto toimii, jee jee, ja lähtee muuten käyntiin tosi ärhäkästi, kiitos uuden akun ja starttimoottorin. Iso kiitos ja kumarrus myös ihanalle työkaverilleni, joka kaiken oman elämänsä lisäksi hoisi minun autoni kuntoon viime viikolla. Järisyttävä kokemus se oli, ja nyt vaan kaikki sormet ja varpaat ristiin ettei lisää osia paukahtele tällä viikolla..

Talvi on siis (vihdoinkin) tulossa. Aikamoinen keli, lunta vaan sataa ja ajotiet on liukkaat kuin mitkä. Kevät oli ehtinyt jo niin pitkälle, että krookukset näkyivät keittiön ikkunan alla, ja nyt on taas ihan eri meininki. Viikonlopun uudet kevätkengät siis joutuvat vaatekaapin perimmäiseen nurkkaan, niissähän jäätyisi alta aikayksikön! Tarhallakin olivat jo kaivaneet hiekkalaatikkovälineet esille, mutta tänään siellä kyllä pulkkaillaan taas, luulisin. On tässä talvessa kyllä jotain maagista.

Työhaastattelun toinen kierros lähestyy. Enpä ole asiaa ehtinyt juurikaan ajatella kaiken tämän arkisen hälinän keskellä. Lento on kuitenkin lauantaina, ja viiden tunnin tapaamiset varattu maanantaille. Mielenkiintoista, niin kai tätä kaikkea voisi hyvin kuvailla. Ja Belgiassa on kaiketi jo lämmintä ja keväistä, terassikelit odottaa?!