Anu lähti kotiin tänään, iltalennolla Lontoon kautta Helsinkiin. Toivottavasti hänen lomansa oli mukava ;) Ville oli ainakin hieman hämillään kun yhtäkkiä meitä olikin taas vain kolme talossa. Ja Anulle tiedoksi, että Viltsun kaksi uutta ylähammasta ovat melkein läpi, siitä viime päivien erikoinen vinkuminen johtui siis.

Huomenna (tai siis jo tänään Suomen aikaan) minultakin kääntyy jälleen vuosikirjan sivu, ja ikää tulee lisää. Kiitokset kaikille muistamisesta, etukäteen tuli jo monta muistutusta.. Anu antoi lahjaksi kirjan mihin oli listattu kaikki asiat jotka tosinaisen pitäisi tehdä elämänsä aikana. Selasin sitä läpi. Ok, joitain on tullut tehtyäkin (kuten "soita toimistoon ja kerro olevasi sairaana - ja shoppaile ystäväsi kanssa päivä", tai "aloita jälkiruualla") mutta useimmat olivat todellakin kuin toiselta planeetalta ("lähetä itsellesi tusina ruusuja" ja "ota lounaalla pikaisesti kolme martiinia ja palaa takaisin töihin virkistyneenä"). Ehkä tässä on siis vielä tekemistä, tässäkin elämässä, ennenkuin voi sanoa edes tehneensä puolet mitä voisi..     

Aamukampa armeijan tapaan on otettu jo käyttöön: yhdeksän, nine, 9. Kyllä tässä alkaa lopun alkua jo vahvasti olla, varsinkin kun katseli Anun pakkaamista ja lentolippujen selailua. Ensi viikon perjantaina iltakuudelta lennetään, Heathrown kautta Helsinkiin. Olemme lauantaina myöhään iltapäivästä kotona, ja sitten alkaa taistelu jetlegin ja uuden biorytmin kanssa. Odotamme kuitenkin paluuta jo innolla, minä ja pojat, jotka yrittivät pyynnöstä poseerata kuvissa:

827034.jpg

827035.jpg