Joo meillä on sitten espanjalaisia naapureita, huomasimme eilen. Sen kuuli ja näki, jokaikinen kilometrin säteellä. Tiesin telkkaria katsomattakin siis kumpi, Hollanti vai Espanja, voitti futiksen finaalin. Kampion, kampion, kampion, ole, ole, ole. Toinen naapurimme uhkasi mennä tänään aamulla kyseisen espanjalaisporukan herättämään kello kuusi.. en tiedä menikö vai ei. Villekin oli ihan ihmeissään ja kysyi että miksi nuo ihmiset tuolla tanssivat ja huutavat niin ettei saa nukutuksi. Kun sanoin että jalkapallon takia, niin pojan ilme oli paljonpuhuva. Jalkapallonko ? Nyt hänen mielestään voi hiekkalaatikkolapionkin takia juhlia, kai..

Viikonloppuna ukkosti ja satoi muutaman kerran, samoin tänään aamulla. Lämpötila tuntuu olevan hivenen laskussa. Olohuoneen mittari näyttää enää 28! Lupasivat huomiseksi vain 25 astetta tänne Belgiaan, ja suomalaisten lehtien mukaan keskieuroopan helteet siirtyvät sinne pohjoiseen. Ihan hyvä näin, 25 riittää hyvin meille.

Villen kesäloma jatkuu tavanomaisissa merkeissä. Olemme kierrelleet hieman leikkipuistoja, käyneet isovanhemmilla useammin, hankkineet pihalle uima-altaan jne. Keskiviikkona hauskuus on hetkeksi ohi, sillä poika pääsee hammaslääkärille. Huomasin että hänen etuhampaastaan on pala lohjennut - mihin jäänytkään ja milloin, en tiedä - ja käymme muutenkin tarkistuttamassa maitohampaat. Perjantaina tulee eräs Villen luokkakaveri koko päiväksi hoitoon/kylään, ja ensi viikolla saammekin jo vieraan ja leikkikaverin sieltä Suomesta.