Tyttö kasvaa, sen huomaa silmissäkin. Ja vaatteissa. Kaivoin Villen vauvakuvakansion esille ja totesin, että Ville piti samoja vaatteita pidempään kuin vain ensimmäiset kolme ja puoli viikkoa. Mia on siis isompi; no olihan hänen syntymäpainonsakin yli 300g enemmän kuin Villen. Huomenna on ensimmäinen neuvola ja lääkäri, siellä saan sitten kuulla miten pituus ja paino ovat muuttuneet viimeisten viikkojen aikana. Maitoa tuntuu kuitenkin tulevan riittävästi, tyttö on tyytyväinen ja iloinen - paitsi aamuyöstä tulee yleensä muutaman tunnin vaikea pätkä.

Eilen kävin Mian kanssa kuulokokeissa. Hänen korviinsa laitettiin kuulokkeet, ja otsaan liimattiin elektrodeja, ja näin mitattiin aivojen sykähdyksiä erilaisiin ääniin. Tyttö kuulee molemmilla korvilla hyvin, oli testin tulos. Toukokuun alussa edessä on vielä yksi tarkastus, eli lonkkien ultraäänikoe. Synnytyksen jälkeen tämä tehtiin jo kerran sairaalassa (perustutkimus täällä kaikille yli 4kg vauvoille), ja silloin kaikki oli "melkein hyvin", joten saimme vielä kutsun toiseen ultraan, noin 6 viikon iässä.

Kaikki on siis vauvan kanssa hyvin. Aika vaan tuntuu menevän tosi nopeasti eteenpäin. Miahan on kohta jo kuukauden vanha! Ihan eri tavalla tuntuu tuo aika menevän nyt kun lapsia on kaksi - jos vauva nukkuu, niin sitten on Villellä jotain asiaa/hoidettavaa, ja toisinpäin. Eipä tässä juuri ajankäyttöongelmia ole ollut..