Viikon kesäloma Suomessa meni hyvin - ja (liian) nopeasti. Olemme siis jälleen takaisin melkein arjessa kiinni, tänään on sentään vielä paikallinen itsenäisyyspäivä, joten saamme lomailla vielä yhden päivän kotosalla. Tosin lomailu on kai kaukana sillä tiedossa on pyykinpesua, siivousta ja ensi viikkojen käytännön asioiden suunnittelua..

Moni ehti loman aikana kuitenkin kommentoimaan, että olen lopettanut blogisivujen päivittämisen jotakuinkin samalla hetkellä kun aloitin uuden työn. Näinhän siinä on päässyt käymään, myönnän. Viime kesänä Amerikassa olin ainoastaan kotiäiti; silloin ehdin päivittää fiiliksiä ja tapahtumia päivittäin. Nyt en tahdo löytää aikaa edes uutisten katsomille tai meilien lukemiselle, varsinkin jos työpäivät ovat venähtäneet tai liikenne on tökkinyt niin paljon että olen tavallista myöhempää kotona. Elämän prioriteetit määräävät sitten loppuillan kulun, ja yleensä tietokone on jäänyt kokonaan koskematta. Ja sitten pitää jo nukkua, jos aikoo aamulla herätä kuuden jälkeen. Selityksen makua ;)

Tässä kuitenkin fiilistelykuva viime viikolta. Suomessa on ainakin tänä kesänä satanut paljon, niin vihreää (ja märkää) luonto oli kaikilla.

1750638.jpg

Retkellä mummin kanssa lähimetsän pitkospuilla; Ville tippui vain kolmesti puupolulta!