Monta omituisen omituista asiaa on kyllä tullut kesän aikana silmien eteen mutta jotenkin pieniin yksityiskohtiin on vasta nyt loppuajasta ruvennut kiinnittämään huomioita. Tässä muutama:

1. Parfumoidut roskapussit. -- Ihan oikeasti, täällä siis myydään haisevien roskien omistajille parfumoituja pusseja! Ensimmäiseksi kyllä tuli mieleen että kenenköhän keittiöjätteet eivät haisisi, ja toiseksi se voiko roskiksen oikeasti muuttaa ruusuntuoksuiseksi yhden pussin avulla ?? Saimme ko. pussin Nickin kaverilta testiin. Siinä on vielä söpösti vaaleanpunainen suljinkin. Nyt vaan testaamaan..

2. Self-service cat wash (itsepalvelu-kissa-pesula). -- Voiko kissapesulassa pestä myös koiria ? Jos kissan tai koiran on ottanut, niin luulisi että sen pesut voisi hoitaa ongelmitta kotona. Tylsinä sunnuntaina voi tietysti olla hauskaakin ajaa oikein pesulaan. Mutta miksi itsepalveluun, kun täältä saa kaikki palvelut puoli-ilmaiseksi ?

3. Smoke liquid (savunhajua pullosta). -- Ruokakaupat tarjoavat mitä ihmeellisimpiä juttuja syötäväksi. Savunmakua saa siis myös nesteenä, pullosta senkun vain lirauttaa pihvin päälle niin johan tulee grillin maku ilman grilliä. Kuka haluaa tuliaiseksi ?

4. Dog accessoires (koiratarvikkeita). -- Ok, täällä olisi myös Chicago Cubs-baseball joukkueen logolla varustettuja koirien uima-asuja. Samasta kaupasta saa myös ostaa keksejä ja herkkuja lemmikeille kappaleittain. Minimalistisena koiraystävänä (kuten ystäväni sen tietävät) piti häipyä vähin äänin kyseisestä kaupasta sillä olin kuolla nauruun hyllyjen välissä. Muut asiakkaat koirineen katsoivat minua jo pahalla silmällä. Joillekin kun koirankeksien väri on pyhä asia, ja hyvä näin!